ANGELSKA ŠTEVILA

Božje vodstvo nas pozitivno in zdravo usmerja, prejemamo pa ga bodisi v obliki intuitivnih občutkov, sijajnih domislic, videnj in sanj bodisi kot znamenja. Med znamenja prištevamo vse pomembne informacije, ki jih vidimo ali slišimo kot odgovor na svoja vprašanja ali potrebe.

Eno najbolj vsakdanjih znamenj, ki nam jih prinašajo angeli, so številčna zaporedja, kot so 111, 333 in 1234. Števila sodijo med najosnovnejša sredstva, s katerimi se angeli sporazumevajo z nami. Ta števila lahko videvamo na avtomobilskih registrskih tablicah, telefonskih številkah, digitalnih urah, računih iz trgovin ali v vračilu drobiža na blagajni.

Ko se nam določena številčna zaporedja ponavljajo, se začnemo spraševati, Le kaj to pomeni?

Če želite prenesti vibracijske značilnosti posameznega števila v svoje življenje, meditirajte z mislimi nanje. Med listanjem knjige poiščite tista števila in sporočila, ki opisujejo vaše cilje, želje in namene. Nato zapišite ta števila (in po želji tudi sporočila) na list papirja, da bi jih imeli pogosto pred očmi in boste lahko meditirali nanje.

Ker so obravnavana le števila do 999, moramo štiri ali več mestno število razbiti na dvo ali tro mestno število, nato pa si preberemo razlago. Sporočilo je namreč zbir vseh manjših zaporedij.

Na primer, če vidimo številčno zaporedje 219524, ga razbijemo na manjša, eno, dvo ali tro mestna števila. V zadnjem primeru bi bili ti števili 219 in 524. Najprej si preberemo razlago prvih treh števil in nato še zadnjih treh. Na koncu združimo pomena obeh trimestnih števil.

Kratka razlaga izrazov:
Vnebovzeti mojstri so Veliki duhovni učitelji (Jezus, Buda,…), ki so se vzpeli v nebo, sedaj pa s svojega nebeškega položaja pomagajo vam in vsem drugim ljudem. Vnebovzeti mojstri (tako kot angeli) niso predani le enemu verstvu in sodelujejo z vsakim, ki jih iskreno prosi za pomoč.

Božansko poslanstvo ali namen. Običajno gre za duhovno usmerjeno poklicno pot ali prostovoljno dejavnost, ki vključuje delo, ob katerem nam zaigra srce – na primer zdravljenje, poučevanje ali aktivizem.


Splošni pomen števil:
0
Bog govori z vami. Ko vidite število nič, je to znamenje neskončnega kroga omege, ki nima začetka in konca. Bog skuša ujeti vašo pozornost s pomirjujočo besedo ali Božjim vodstvom.
1
Ohranite pozitiven pogled. Vse, o čemer razmišljate ta hip, se že uresničuje, zato pazite, da boste mislili le na to, kar si želite. Vse strahove predajte Bogu in angelom.
2
Vse je dobro in tako bo tudi v bodoče. Še naprej zaupajte, kajti vaše upanje bo poskrbelo za ugodnejši razplet. Če prosite za pomoč angele, vam ti dvignejo vero.
3
Deležni ste pomoči vnebovzetih mojstrov – ponavadi tistega vnebovzetega mojstra, ki vam je najbolj pri srcu.
4
Angeli vam stojijo ob strani. Zagotavljajo vam, da so slišali vaše molitve in vam nudijo pomoč.
5
Nahajate se sredi pomembne spremembe, ki vam bo obrnila življenje na bolje. Pri vseh življenjskih spremembah je modro prositi za nebeško pomoč.
6
Naj vam posvetne dobrine in denar ne povzročajo skrbi in preglavic. Skrbi namreč oslabijo moč vaših molitev. Na srečo, lahko angeli, če jih zato prosite, uslišijo vaše molitve.
7
Nahajate se na pravi poti in končni izid bo presegel vsa vaša pričakovanja! Dano vam je znamenje, da vas božanska moč podpira in odpira vrata priložnosti.
8
To število ponazarja obilje in blaginjo, torej neomejene prilive denarja, časa, zamisli in vsega, kar potrebujete (zlasti za izpolnitev svojega življenjskega namena).
9
Takoj se lotite dela, glasnik luči! Izpolnili ste vse pogoje za izpolnitev svojega življenjskega namena. Prenehajte se obotavljati, nastopil je čas za dejanja. Za začetek bodo koristili že majhni koraki.
10
Bog si želi, da bi o danem položaju razmišljali v sveti luči, saj se bo vse izteklo v najboljšem smislu. Prosite Boga, naj vam pomaga ohraniti optimizem, saj s svojim razmišljanjem odločno vplivate na končni razplet.
11
Ohranjajte pozitivni pogled! Vse vaše misli se naglo udejanjajo, zato boste deležni ugodnega razpleta le, če se boste osredotočili na tisto, kar je dobrega v vas, v drugih in v nastalem položaju.
12
Naj bodo vaše misli o prihodnosti vedre, saj s svojim razmišljanjem krojite svojo prihodnost. To sporočilo vas nagovarja, da se oprimete trdne vere in upanja, saj sta to v tem trenutku odločujoča dejavnika.
13
Vnebovzeti mojstri vam stojijo ob strani in vam pomagajo ohranjati pozitiven pogled. Pri ohranjanju pozitivnega odnosa vam pomagajo predvsem vnebovzete mojstrice in boginje.
14
Ko potrebujete pomoč pri ohranjanju pozitivnega pogleda, se oprite na angele. Tako bo vaše vedenje optimistično in vedro.
15
Ko se nahajate sredi življenjskih sprememb, ohranite pozitiven odnos do sveta. S pozitivnim razmišljanjem boste lažje priklicali najboljše posledice omenjenih sprememb.
16
Vaše besede so afirmacije, ki pritegnejo k vam tiste stvari, o katerih govorite in razmišljate. Ravno zato vas angeli opominjajo, da pazljivo izbirate svoje besede in misli.
17
Angeli vam čestitajo, ker ste ohranili pozitiven in optimističen pogled na svet. Pravijo, da je vaš optimizem glavni razlog, zakaj se vaše afirmativne misli uresničujejo. Le tako naprej, saj stopate po pravi poti.
18
Vaše misli so ventil, s katerimi odpirate in zapirate denarne prilive. Ko na svet gledate v svetli luči, ste zlahka deležni vseh materialnih dobrin, ki jih potrebujete. Ker pa lahko s skrbmi ta tok tudi ustavite, prosite svoje angele, naj vam pomagajo ohraniti optimističen odnos, zlasti do denarja.
19
To je sporočilo, da morate verjeti vase in v svoj življenjski namen. Angeli vam želijo povedati, da ste sposobni in pripravljeni slediti svojim sanjam. Ohranite pozitiven odnos in se brez obotavljanja lotite dela.
20
Vaša vez s Stvarnikom je močna in jasna. Bog vas prosi, da si napolnite srce in um z vero (če želite, lahko pri tem prosite za pomoč nebesa). Za izkazano vero ste takoj poplačani.
21
Vaš optimizem je jamstvo uspeha! Angeli prav sedaj v zakulisju delujejo v vašo korist. Njihovemu trudu lahko priskočite na pomoč tudi sami in sicer z izrekanjem pozitivnih afirmacij ter zaupanjem, da se vaše sanje že uresničujejo.
22
Angeli vidijo dobrodejne posledice vaših molitev, zato si želijo, da bi zmogli dovolj potrpežljivosti in optimizma, medtem ko nebesa urejajo še zadnje podrobnosti. S tem nujnim pozivom vam angeli sporočajo, da »zaupajte«!
23
Tesno sodelujte z enim ali več vnebovzetih mojstrov. To sporočilo vam pošiljajo, ker kot vaši vodniki vidijo, da imate odgovore na svoje molitve na dosegu rok. Spodbujajo vas, da ohranite pozitiven odnos, saj boste le tako poskrbeli za najboljši možni razplet.
24
Ta hip ste obdani z angeli, ki so pravkar prispeli in vam pomagajo ohraniti optimizem, ne glede na dogajanje v vaši okolici. Angeli se zavedajo izjemne moči vere, zato odstranjujejo vse črnoglede misli in čustva, da bi imeli prosto pot za uresničitev svojih želja.
25
Medtem, ko se nahajate sredi pomembnih življenjskih sprememb, pričakujte le najboljše, in za svoj optimizem boste bogato poplačani.
26
S pomočjo pozitivnih afirmacij boste hitro popravili nastali položaj. Angeli vas prosijo, da razmišljate in govorite le o tem, kar si želite, in ne potrjujete svojih strahov, ki niso nič drugega kakor iluzija.
27
Angeli vam čestitajo! S svojim optimizmom privlačite čudovite okoliščine in odnose. Ostanite pozitivno naravnani, saj vam takšno stališče le koristi.
28
Ko zaupate, da ste vi, vaši najdražji in vaš čudoviti namen deležni vse nebeške podpore, začne k vam pritekati tudi denar.
29
Na svoj življenjski namen glejte v svetli luči in se z vso pozornostjo posvetite služenju s pomočjo svoje naravne nadarjenosti, strasti in zanimanja. Pred vami se odpirajo vsa vrata. Le ohranite neomajno vero.
30
Deležni ste vse podpore Boga in vnebovzetih mojstrov. Samozavestno stopite svojim sanjam naproti!
31
Vnebovzeti mojstri vas prosijo, da pokukate izza tančice vseh posvetnih iluzij in vidite božansko popolnost v sebi, v drugih ljudeh in v trenutnem položaju. Ko uzrete božansko popolnost v lastnem umu, se ta razkrije tudi navzven – v vaših odnosih, zdravstvenem stanju, na poklicni poti in drugih življenjskih področjih.
32
Vnebovzeti mojster vas opominja, da v življenju takoj uporabite njegovo afirmacijo o moči vere (»Z vero je vse mogoče!«).
33
Spletli ste močno in jasno vez z enim ali več vnebovzetimi mojstri, ki so se odzvali na vaš klic in molitve. Še naprej se pogovarjajte z njimi, saj vam pomagajo rešiti nastali položaj.
34
Vaše molitve so slišali in uslišali angeli in vnebovzeti mojstri, ki vam ta hip stojijo ob strani.
35
Pripravlja se ugodna sprememba, med katero boste deležni pomoči in zavetja vnebovzetih mojstrov.
36
Vnebovzeti mojstri vas prosijo, da se z mislimi posvetite duhovnemu, njim pa predate vse posvetne skrbi.
37
Nahajate se na pravi poti, vnebovzeti mojstri pa vas pri tem spodbujajo in vam pomagajo.
38
Vnebovzeti mojstri vam pomagajo urediti denarne zadeve.
39
Vnebovzeti mojstri vam nudijo pomoč in vas odločno spodbujajo k takojšnjemu izpolnjevanju življenjskega namena.
40
Bog in angeli vas obdajajo z nebeško ljubeznijo in zaščito.
41
Angeli vas prosijo, da razmišljate le pozitivno, saj se vse, kar izrečete in mislite, zelo hitro udejanji.
42
Angeli vas prosijo, da ohranite zaupanje!
43
Ta hip ste deležni pomoči tako angelov kot vnebovzetih mojstrov. Med tiho meditacijo si vzemite čas za druženje z njimi, da bi vas pomirili s svojo tolažečo navzočnostjo, s katero vam sporočajo, da je vse v najlepšem redu.
44
Angeli vam ta hip nudijo dodatno uteho, ljubezen in podporo. Prosite jih, naj vam pomagajo pri vseh zadevah, nato pa prisluhnite njihovemu vodstvu, ki ga boste prejeli v obliki intuicije.
45
Angeli vam pomagajo prestati pozitivno življenjsko spremembo.
46
Angeli vam pravijo: »Pri vsaki stvari se osredotočite na svoj duhovni izvor in božanski vir. Vse skrbi posvetne narave pa izročite nam.«
47
Angeli pravijo, da se nahajate na pravi poti. Le tako naprej!
48
Angeli so slišali in uslišali vaše molitve glede denarja.
49
Angeli vas prosijo, da se brez obotavljanja posvetite uresničevanju svojih poglavitnih ciljev in življenjskega namena. Prosite jih, naj vam pomagajo z zamislimi, pogumom in spodbudo.
50
Bog vam pomaga, da si na zdrav in nov način obrnete življenje na bolje.
51
Pozitivno razmišljajte o spremembah, po katerih hrepenite ali sredi katerih se nahajate.
52
Zaupajte, da so spremembe, o katerih razmišljate oziroma sredi katerih se nahajate, spremembe na bolje.
53
Vnebovzeti mojstri vam pomagajo obrniti življenje na bolje. Prosite jih, naj vam priskočijo na pomoč pri vsakem vidiku trenutnih okoliščin, na primer z dodatnimi predlogi, priložnostmi, pogumom in tako naprej.
54
Medtem, ko uvajate zdrave in prepotrebne spremembe v življenju, ste deležni angelskega vodstva in podpore.
55
Nastopilo je obdobje, ko se »odrekate staremu in kličete novo«. Pozdravite te spremembe, saj vam prinašajo nove blagoslove.
56
Medtem, ko ste priča spremembam v družinskem okolju, na delovnem mestu in v odnosih, se ne pozabite posvečati svoji duhovni rasti. Poiščite blagoslov v vsaki spremembi, ki jo doživljate.
57
Spremembe, ki jih doživljate, so spremembe na bolje. Zaupajte, da vas vodijo tja, kamor želite iti.
58
Vaš denarni položaj se popravlja in vaši denarni prilivi se bodo okrepili. To je lahko tudi znamenje, da boste deležni napredovanja ali da boste zamenjali sedanjo službo z bolje plačano.
59
Spremembe, sredi katerih se nahajate, vas bodo približale izpolnitvi vašega božanskega življenjskega namena. Bojazni se lahko znebite tako, da si vzamete čas za dejavnosti, ki so povezane z vašim duhovnim zanimanjem.
60
Nihate med tem ali bi se posvetili duhovnemu ali materialnemu svetu. Ponazorjen je klic, da morate uravnovesiti svojo pozornost in se vedno opomniti, da je vir in življenjska sila vsega v vašem življenju Duh.
61
O svojem posvetnem življenju (kamor sodi dom, delo, telo in lastnina) razmišljajte le v svetli luči. Ker vaše misli vplivajo na vaše življenje, razmišljajte le o tem, kar si želite, ne o svojih strahovih.
62
Zaupajte, da se vse podrobnosti vašega življenja čudežno urejajo. Z vero odpirate vrata čudežem!
63
Vnebovzeti mojstri vam pomagajo urejati vsakodnevne vidike življenja. Prosite jih za pomoč in bodite pripravljeni sprejeti njihovo oporo, ki jo prinašajo v obliki zamisli, vodstva in nepričakovanih darov.
64
Angeli vas podpirajo na vseh življenjskih področjih. Predajte jim vse strahove ali skrbi in jih prosite za vso pomoč, ki jo ta hip potrebujete.
65
Angeli vam čestitajo, ker ta hip uvajate ugodne življenjske spremembe. Zdaj je najboljši čas, da uvedete spremembe v domačem okolju, na delovnem mestu ali v odnosih. Sledite svoji notranji resnici.
66
Ko ste obremenjeni s skrbmi, stresom ali strahom, težje slišite ljubečo pomoč za molitev in meditacijo. Prosite angele, naj duhovno posredujejo in z odprtimi rokami sprejmite pomoč, ki vedno sledi molitvam.
67
Dobro ste opravili! Nahajate se na pravi poti tako v domačem kot delovnem okolju.
68
Ne pozabite, da je Duh vir vaših prihodkov. Skrbi ne pripomorejo k urejanju vašega denarnega položaja, medtem ko molitev vedno pomaga na vseh življenjskih področjih.
69
Ko si vzamete čas za dejavnosti, povezane z vašim duhovnim zanimanjem in strastjo, samodejno polepšate sleherno življenjsko področje.
70
Bog vam s tem sporočilom sporoča, da ste na pravi poti. Le tako naprej!
71
Hodite po pravi poti, naproti izpolnitvi svojih želja in zastavljenih ciljev. Če boste ohranili pozitiven in optimističen odnos, se vam bodo uresničile vse sanje.
72
Zaupajte, da delate prave korake k izpolnitvi svojih želja, kajti temu je res tako!
73
Vnebovzeti mojstri vas vodijo, vi pa jih vestno poslušate. Ostanite na sedanji poti, saj je osvetljena z mnogimi blagoslovi in darovi.
74
Angeli vas obdajajo in spremljajo na vsakem koraku. Zelo hitro uresničujete svoje sanje, zato se držite zamisli in dejanj, s katerimi se zdaj ukvarjate.
75
Spremembe, ki jih uvajate ali o katerih razmišljate, so povsem pravšnje za vas.
76
Nahajate se na pravi poti, saj po zaslugi svoje izbire in dejanj lahko zadovoljite vse svoje posvetne potrebe.
77
Le tako naprej! Vse, kar počnete ta hip, se spreminja v suho zlato!
78
S pomočjo sedanjega osredotočanja na prave stvari in dejanja ste našli vesoljni izvir denarnega obilja. Držite se trenutnih načrtov, saj se vam bo to bogato obrestovalo.
79
Na pravi poti ste, da izpolnite svoj božanski življenjski namen.
80
Bog vas podpira na vseh področjih, tudi v denarnem življenju. Sprostite se in dovolite Bogu, da vam pomaga.
81
Bolj ko na denar gledate v svetli luči, večji so vaši denarni prilivi.
82
Zaupajte, da je vaše denarno stanje urejeno. Vse morebitne skrbi predajte Bogu in angelom.
83
Vnebovzeti mojstri so slišali in uslišali vaše molitve glede denarnih potreb.
84
Angeli vam pomagajo povečati denarne prilive, da bi dosegli stanje varnosti in obilja.
85
Hura! Vaše denarno stanje se obrača na bolje.
86
O denarju razmišljajte v duhovnem okviru in se odrecite posvetnim skrbem glede gmotnega položaja. Višje ko so vaše misli, večji so vaši denarni prilivi.
87
Nahajate se na pravi poti, kar zadeva poklicno pot in denarne zadeve. Le tako naprej!
88
To znamenje napoveduje zelo ugoden in dober razplet vašega denarnega položaja. S svojimi dejanji, molitvami, vizualizacijami in udejanjanjem ste priklicali velik priliv obilja. Sprejmite ga z odprtimi rokami!
89
Vaš božanski življenjski namen je ključ, ki odpira vrata obilja. Vsak dan (začetek z današnjim dnem) storite kaj na področjih, povezanih z vašo duhovno strastjo in zanimanjem. Ta področja so namreč temelj vašega božanskega življenjskega namena.
90
Bog vas poziva, da začnete brez obotavljanja izpolnjevati svoje božansko življenjsko poslanstvo. Pripravljeni ste! Že danes se lotite dela in storite kaj, kar je povezano z vašim duhovnim zanimanjem.
91
Na svoj božanski življenjski namen glejte v svetli in vedri luči. Svet potrebuje vas in vaše poslanstvo.
92
Ko zaupate, da se vse stvari brezhibno razvijajo, skladno z vašim božanskim življenjskim namenom, jasneje vidite in razumete, katere korake je potrebno storiti.
93
Vnebovzeti mojstri vas vodijo, varujejo in podpirajo. Ker ste prisluhnili njihovemu vodstvu (četudi na nezavedni ravni), ste stopili na pravo pot, da izpolnite svoje sanje in življenjski namen.
94
Vsa vaša dejanja vodijo in podpirajo angeli, ki pravijo, da vam gre delo dobro od rok – le tako naprej!
95
Spremembe, o katerih trenutno razmišljate, vas pravilno usmerjajo k uresničitvi svojega božanskega življenjskega namena.
96
Upoštevajoč svoj božanski življenjski namen, se z vso pozornostjo posvetite duhovnemu delovanju (na primer ponudite pomoč soljudem, prosite nebesa za podporo in delajte na podlagi ljubezni). Vse posvetne skrbi glede svojega namena predajte Bogu in angelom.
97
Še naprej zaupajte in sledite intuiciji, saj se ta ne moti.
98
Bolj ko se posvečate in delujete v skladu s svojim božanskim življenjskim namenom, bolj se pred vami odpirajo vrata obilja. Osredotočite se na svoj namen in dovolite denarnim zadevam, da se uredijo same po sebi.
99
Duhovni svet ima za vas nujno sporočilo: »Takoj začnite izpolnjevati svoj božanski življenjski namen!«. Prosite duhovni svet, naj vam pomaga s pravo spodbudo, jasnostjo, usmeritvijo in vsem drugim, kar potrebujete.
100
To je odločno sporočilo Boga, ki vam pravi, da lahko le s pozitivnim razmišljanjem soustvarite želeni izid.
111
To število vam prinaša nujno sporočilo, da se vse, o čemer razmišljate, v hipu uresniči, zato razmišljajte le o tistem, kar si želite. Vse misli pogojene s strahom predajte nebesom, da jih predrugačijo.
222
Zaupajte, da se vse ureja natanko tako, kot je prav, in da bodo vsi vpleteni blagoslovljeni. Sprostite se in zaupajte.
333
Dobrohotni vnebovzeti mojstri vas obdajajo, varujejo, ljubijo in vodijo.
444
Angeli obstajajo – nahajajo se povsod okoli vas! Ker vas mnoga nebeška bitja brezmejno ljubijo, podpirajo in vodijo, se nimate česa bati.
555
Na vseh področjih vašega življenja se odvijajo velikanske spremembe! Da bi bile te kar se da ugodne, pozitivno razmišljajte in se osredotočite na molitev in afirmacije.
666
Vaše misli so vse preveč uperjene v materialne iluzije. Dvignite misli na duhovno raven, da bi vaše življenje zopet sledilo pravemu vodstvu.
777
Zagotovo ste na pravi poti na vseh življenjskih področjih. Ostanite uravnoteženi in duhovno ozaveščeni, da bi zmogli nadaljevati po tej svetli poti.
888
To je ugodno znamenje, ki vam pravi, da ste deležni vse denarne podpore vesolja. Denar vam priteka naproti!
999
To sporočilo ponazarja zaključek pomembnega poglavja v vašem življenju, zato je napočil čas, da se brez obotavljanja posvetite naslednjemu življenjskemu poglavju. To število je podobno budilki, ki vas želi z glasnim zvonjenjem predramiti, da se lotite izpolnjevanja svojega življenjskega namena!

Avtor: Doreen Virtue
Vir: Angelska števila: angeli pojasnjujejo pomen števil v vašem življenju
Izšla: Založba Govinda, Lidia Bučar, s.p., Ljubljana, 2009